skip to Main Content

Pavelló Poliesportiu a Vallirana

Concurs, 1r premi

Vallirana Carles Sanchez arquitecte

*Concurs per a un Pavelló Poliesportiu a Vallirana, 1r premi.

La resposta immediata en trobar-se en un solar periurbà i intersticial és construir un pavelló que pertanyi tant a la ciutat com al paisatge.

L’accés és un dels elements més transcendents en aquest projecte, ja que és aquest el que proporciona un filtre entre l’escala urbana i l’equipament. Gràcies a la cafeteria, s’obre a la ciutat i al parc fluvial, i genera un espai de jocs i esportiu addicional. Es busca que la peça que formen els espais de vestidors, magatzem, cafeteria, etc. sigui conceptualment opaca, i que la peça principal amb les pistes estigui completament oberta a la natura.

L’edifici queda hermèticament tancat a la carretera, i són els patis els que proporcionen llum i la vegetació la que proporciona la natura a l’interior.

Vallirana Carles Sanchez arquitecte
Vallirana Carles Sanchez arquitecte
Vallirana Carles Sanchez arquitecte
Vallirana Carles Sanchez arquitecte

Títol del projecte
Connectar amb la natura. Pavelló Poliesportiu a Vallirana.

Data de concurs
2016

Arquitectes
Carles Sánchez
Héctor Payá

Localització
Vallirana (Barcelona)

Col·laboradors
Nara Llapart, arquitecta

Altres projectes d’arquitectura