skip to Main Content

Sala VIP d’ARCO Madrid ’16

Concurs, Menció especial

Carles Sanchez

*Concurs per a la Sala VIP d’ARCO Madrid 2016, Menció especial.

Busquem l’excepció dins d’un recinte firal i industrial com és IFEMA a Madrid. Definim el perímetre de la proposta amb una línia discontinua, així com, dins aquest espai proposat, es defineixen sectors amb la mateixa delicadesa. La utilització d’un material innovador com el policarbonat transparent ens ho permet, el solapament de més o menys capes d’aquest material ens descriu la major o menor privacitat de l’espai. L’ús obsessiu de la forma arrodonida i orgànica genera un únic espai fluid i confortable.

Títol del projecte
El núvol. Sala VIP ArcoMadrid 2016

Data de concurs
2015

Arquitectes
Carles Sánchez
Héctor Payá

Localització
Madrid

Altres projectes d’arquitectura

Back To Top